Centre for Generative Leadership


CGL is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Het verzorgt open leadership development programmes, workshop en vaktrainingen en opleidingstrajecten. Ivo Callens is de grondlegger van generatief leiderschap. Al meer dan drie decenia werk ik met hem samen. Zijn kennis en honger naar bijeenbrengen van concepten waren en blijven zeer inspirerend voor mij. Van in het begin heb ik meegewerkt en vorm gegeven aan al deze opleidingen. De teachers van het Centre vergaderen vier keer per jaar. Steeds zijn het inspirende en lerende bijeenkomsten.

www.centreforgenerativeleadership.com

School voor TGI


De School voor TGI wilt aansluiten bij de oorspronkelijke betekenis van het woord ‘scholè’ - een vrije leer-ruimte - en dit verbinden met het ideeëngoed van de themagecentreerde interactie. Na jaren alleen gepionierd te hebben als TGI opleider in Vlaanderen was ik erg opgetogen om met 4 anderen, TGI-opleiders en gediplomeerden, de School voor TGI te kunnen oprichten. De creatie van deze School werd een grote stap om TGI in Vlaanderen op de kaart te zetten. Met Katrien Boone heb ik de eerste TGI route in Vlaanderen vorm gegeven en samen met Wim Stevens konden we al heel wat realiseren, ook waar het maatwerk betreft.

www.schoolvoortgi.be

Caleidoscoop Leertrajecten Veghel


Caleidoscoop Leertrajecten biedt lezingen, workshops en opleidingen op gebied van conflicten, mediation, samenwerken, coaching en leiderschap. Caleidoscoop Leertrajecten helpt mensen, teams en organisaties conflicten te accepteren als een normaal en potentieel gezond aspect van hun leven en werken. Conflicten zijn niet alleen een deel van de sociale werkelijkheid. Ze zijn ook, mits constructief gehanteerd, een instrument voor ontwikkeling en innovatie. Als opleider in generatief leiderschap heb ik Bas Delleman, de directeur van Caleidoscoop, mogen ervaren als een boeiend man. Zijn visie op conflict en leiderschap blijf ik opzoeken. 

www.caleidoscoop.nu

School voor Zijnsoriëntatie


De school voor Zijnsorientatie in Utrecht is het officiële landelijke opleidingsinstituut voor Zijnsoriëntatie. De school voor Zijnsoriëntatie is opgericht door Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De school biedt naast workshops, retraites en meditatie-avonden, meerjarige trainingen en opleidingen aan. Langs verschillende invalshoeken kom ik in aanraking met de zijnsoriëntatie. 

www.schoolvoorzijnsoriëntatie.nl

Hestia


Hestia is een psychotherapeutische groepspraktijk in Mechelen die zich richt op begeleiding en therapie voor kinderen/jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. De medewerkers zijn allen systeemtheoretisch opgeleid. Het is een heerlijke vorm van kruisbestuiving om als senior samen te werken met jonge, ambitieuse collega’s.

www.therapiecentrumhestia.be

Beroepsvereniging (bvrgs)


Sinds de oprichting van de beroepsvereniging ben ik aangesloten. Als trouw lid volg ik nauw de informatie. Ze doet zeer veel werk om de kwaliteit en competenties van haar leden te bevorderen door studiedagen en allerhande bijkomende opleidingen te promoten. De laatste jaren werd er bij BVRGS hard gewerkt om de professionele identiteit van de therapeuten te behartigen en te beschermen.

www.bvrgs.be

Vaste partners


Vanuit mijn zelfstandige praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling werk ik graag samen met: